Bistro Menu & a la Carte

Sött, salt, starkt, gott!

Vår meny är noga komponerad för att passa alla. Vi lagar fisk, skaldjur, kött och vegetariskt!

OYSTERS

OSTRON MIGNONETTE 40.- PCS

OYSTERS MIGNONETTE

OSTRON VIRGIN MARY 40.- PCS

OYSTER WITH TOMATOES & SPICES

OSTRON BLOODY MARY MED BELVEDERE VODKA 65:- PCS

OYSTER WITH TOMATOES, SPICES & 1 CL BELVEDERE VODKA

OSTRON VIRGIN TONIC 40.- PCS

OYSTER WITH TONIC & CUCUMBER

OSTRON HENDRICKS & TONIC 65.- PCS

OYSTER WITH TONIC CUCUMBER & 1 CL HENDRICKS GIN

OSTRON ANJO’S WHISKYSÅS 40.- PCS

OYSTER WITH WHISKEY SAUCE

OSTRON PONZU 40:- PCS

OYSTER WITH PONZU

frozen margarita ostron 65.- pcs

Oyster with frozen margarita

***

3 X PANKOFRITERADE OSTRON & SOJA-MAJO 155.-

3 PCS PANKO FRIED OYSTERS WITH SOYA-MAJO

3 X PARMESAN & KORIANDER GRATINERAD OSTRON 155.-

3 PCS PARMESAN & CORIANDER GRATINATED OYSTERS

3 X VITLÖK & GRUYÈRE GRATINERADE OSTRON 155.-

3 PCS GRUYÈRE & GARLIC GRATINATED OYSTERS

***

OSTRON SPECIAL 265.-

2 X OSTRON MED MIGNONETTE, 2 X VITLÖKS GRATINERADE OSTRON, 2 X PANKO OSTRON

6 PCS MIXED OYSTERS

***

8 OSTRON MIGNONETTE & 1/2 FLASKA CHAMPAGNE Andre Clouet 795.-

8 OYSTERS MIGNONETTE & 1/2 BOTTLE CHAMPAGNE Andre clouet

Snacks i Bistron

ANJO’S DELI MED OST & CHARK – LILLA 200.-, STORA 300.-

ANTIPASTI

* * *

VITLÖKSGRATINERADE SNIGLAR 6 ST 125.- / 12 ST 165.-

ESCARGOTS À L’AIL GRATINÉS

* * *

OLIVER 55.-

OLIVES

* * *

LÄTTSALTADE CHIPS 45.-

POTATOE CHIPS

* * *

VITLÖKSBRÖD MED PARMESAN 55.-

GARLIC BREAD WITH PARMESAN

Starters 

CARPACCIO PÅ HJORT 155.-

FÄNKÅLSPICKLADE KRUSBÄR, PEPPARMAJONÄS, CHIPS PÅ JORDÄRTSSKOCKA & RIVEN GRUYÈRE

FENNEL-PICKLED GOOSEBERRIES, PEPPER MAYONNAISE, ARTICHOKE & GRUYÈRE

* * *

LÖJROM & SMÖRSTEKT BRÖD 195.-

MED KLASSISKA TILLBEHÖR

BUTTERFRIED BREAD & ROE FROM KALIX

* * *

HEMGJORD RAVIOLI 155.-

RICOTTA, SVAMP, PUMPA & SOJAROSTADE SOLROSFRÖN

HOMEMADE RAVIOLI, RICOTTA, MUSHROOMS, PUMPKIN & SOY ROASTED SUNFLOWER SEEDS

* * *

HUMMER BISQUE 165.-

FINHACKADE SKALDJUR & HEMBAKAD GRISINI

LOBSTER BISQUE, FINELY CHOPPED SHELLFISH & HOME BAKED GRISINI

* * *

BIFF & BEA TARTAR 189.-

DRAGONMAJONÄS, FRITERAD PERSILJA, PICKLAD SCHALOTTENLÖK & KRISPIG POTATIS

BEEF TARTAR, TARRAGON MAYONNAISE, FRIED PARSLEY, PICKLED SHALLOTS & CRISPY POTATOES

BISTRO & a la Carte MENU                                                                          

STEAK & FRITES

SERVERAS MED HEMGJORDA POMMES, RÖDVINSSÅS & BEARNEAISE

VÄLJ MELLAN:

*GRILLAD ENTRECÔTE FRÅN URUGUAY 385.-

SERVERAS I STEKGRADER BÄST, MEDIUM ELLER VÄLLAGAD

GRILLED PRIME RIB – CHOOSE BEST, MEDIUM OR WELLDONE

 

*GRILLAD PLUMA FRÅN SVENSK RAPSGRIS 265.-

SERVERAS MED EN ROSA KÄRNA

GRILLED PLUMA FROM GRAIN FED PIGS

* * *

SMÖRSTEKT MARULK 380.-

POTATIS ROYAL, VITVINSSÅS PÅ MARULKSFOND & GRÖNT ÄR SKÖNT

BUTTER FRIED MONKFISH, POTATOES ROYAL, WHITE WINE SAUCE ON SMOKED MONKFISH BONES & GREEN THINGS

* * *

GNOCCHI 265.-

RÖKT BLOMKÅLSPURÉ, SMÖRBAKAD SPETSKÅL, KRISPIG JORDÄRTSSKOCKA & BRYSSELKÅL.

GNOCCHI, SMOKED CAULIFLOWER PUREE, BUTTER BAKED CABBAGE, JERUSALEM ARTICHOKES & BRUSSELS SPROUTS

* * *

ANJO’S BLÅMUSSLOR & POMMES 265.-

SERVERAS MED VITLÖKSBRÖD, GRILLAD CITRON & AIOLI

MUSSELS & FRIES – HERBS,BUTTER & GARLIC

AnJo’s Husman – Swedish classic

 

HEMRULLADE KÖTTBULLAR 195.-

POTATISPURÉ, GRÄDDSÅS, LINGON & PRESSGURKA

SWEDISH MEAT BALLS, MASHED POTATOES, CREAM SAUCE, LINGONBERRY & CUCUMBER

* * * 

ÖNSKAR NI BESTÄLLA KÖTTBULLAR TILL KVÄLLSMAT HEMMA ELLER KANSKE MATLÅDA

TILL JOBBET DAGEN EFTER?!? SÅKLART LÖSER VI DET FÖR ER… DÅ BLIR PRISET 165.- 

 

Dessert

 

MINI BRÛLÉE 55.-

* * *

TRUFFES AU CHOCOLAT 55.-

CHOCOLATE TRUFFLES

* * *

HEMGJORD GLASS ELLER SORBET 55.-

HOMEMADE ICE CREAM OR SORBET

* * *

EN BIT OST 55.-

A PIECE OF CHEESE

* * *

JORDNÖTSGLASS, CHOKLADMOUSSE & HALLON 95.-

PEANUT ICE CREAM, CHOCOLATE MOUSSE & RASPBERRY

 

BOKA BORD

042 - 44 99 000
info@anjohbg.se

 

HITTA HIT

Bruksgatan 19
252 23 Helsingborg

VILL DU BLI EN I VÅRT TEAM ?

Märk ditt mail med KÖKET på AnJo

e-mail: info@anjohbg.se

Vi söker även läringar till matsalen & till köket. 
Märk ditt mail med LÄRLING på AnJo

e-mail: info@anjohbg.se

ÖPPETTIDER

Tisdag - Fredag från 18.00

Lördag från 17.00

Söndag & Måndag - Stängt 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2017 © AnJo Wine & Dine Helsingborg

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.